Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8900547

Zoltán utca - OC

42 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Egyedülálló lehetőség várja azérdeklődőket, akik Budapest szívében keresnek otthont vagy befektetési céllal ingatlant.
Az eladásra kínált lakás a 07. kerületben, Külső Erzsébetvárosban található, amely nemcsak a fiatalok, hanem a befektetők körében is népszerű választás. Ez a 42 négyzetméteres, egy szobás lakás ideális választás mindazok számára, akik a pezsgő belvárosban szeretnének ingatlant vásárolni.
A lakás állapota átlagos, így könnyedén személyre szabható, hogy megfeleljen az Ön ízlésének. Egy szoba, galériázottan, egy fürdőszoba és a konyha teszik teljessé az otthont.
A környék ellátottsága kiváló, mindössze pár lépésnyire találhatóak a helyi boltok, kávézók és éttermek, így minden ami a hétköznapjaink kényelmét biztosítja könnyen elérhető.
A közlekedés szempontjából is előnyös a lokáció, hiszen a közelben található tömegközlekedési lehetőségek révén gyorsan és egyszerűen elérheti a város bármely pontját. A kitűnő közlekedés lehetővé teszi, hogy a diákok könnyedén bejárjanak az egyetemre, valamint felfedezzék Budapest izgalmas látnivalóit és szórakozási lehetőségeit. A belvárosi lakás elhelyezkedése miatt különösen vonzó a fiatalok számára, akik az aktív városi életet kedvelik.
A környék biztonságos és csendes, így ideális helyszínt biztosít a tanuláshoz és a pihenéshez egyaránt. A lakás tehermentes és azonnal birtokba vehető.
Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget!
Várom megtisztelő hívását!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Zoltán utca - OC

Nagy Zsófia
+36 70 465