Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8898419

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

110 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1930
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

BUDAPEST - VII. KERÜLET, MURÁNYI UTCA (LIGETVÁROS)

Kiváló befektetési lehetőség!

Eladó a VII. kerület szívében, a Murányi utcában egy 110 nm-es, teljesen felújított, északkeleti tájolású alagsori lakás.
Az ingatlan lokációja kiváló: a tömegközlekedést számos troli és buszjárat biztosítja, de pár perc sétával a Városliget, a Hősök tere, de a Keleti Pályaudvar is hamar elérhető.
A lakásban összesen 10 szoba (4 és 8 négyzetméter között), egy konyha, 2 fürdőszoba, egy wc és egy mosókonyha kerül kialakításra. A fűtést elektromos panelek, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A falak vizesedés elleni védelmét egy speciális eljárás biztosítja.
Az ingatlan felújítása, illetve átalakítása jelenleg is zajlik, ami várhatóan 2024. december 1-én fejeződik be. (Az ingatlan azonban már a vételár 5%-ával foglalózható.)
Kinek ajánlom ezt a lakást?
Befektetőknek, mert az ingatlan CSAK VISSZABÉRLÉSSEL eladó. Az eladást követően minimum 6 ÉVRE a lakást visszabérli a volt tulajdonos havi nettó 600.000.- forintért/1500 euróért, mely infláció követő. (A nettó bérleti díj azt jelenti, hogy a rezsit, a műszaki fenntartást és a közös költséget a BÉRLŐ fizeti, a tulajdonos ténylegesen az ígért nettó összeget kapja kézhez.) Ezzel a kalkulációval körülbelül 9 év alatt megtérül az ingatlan ára.
A tulajdonos számos sikeres hostelt üzemeltet a belvárosban, így biztos háttérrel és gyakorlattal rendelkezik. Referencia munkái a képek között megtalálhatóak.

Amennyiben a legjobb helyen szeretné pénzét kamatoztatni, keressen bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Zsoldos Marcell Tibor
+36 20 232