Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8913116

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

79 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1924
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*** CSAK AZ OTP INGATLANPONT KÍNÁLATÁBAN! *** Budapest, 7. kerület Király utca felújított 2+1 szobás 73nm, AMERIKAI KONYHÁS, valamint 8nm-es ÁLLÓ galériás lakás, azonnal költözhető állapotban eladó.
A fűtése gázkonvektoros, a kisebb szobában elektromos falipanel található.
Minden új, a stukkókat felújították, a radiátorpanelek friss festésűek, az ablakokhoz új belső párkányok vannak. A nappali és a nagy háló ajtajai eredetiek, a fürdő és a kisszoba, plusz a bejárati ajtó ide lettek tervezve stílusban hasonlóra. A kisszoba ablaka ráccsal védett. Az összes ablak 3 cellás, nappali és a nagy háló elektromos redőnyt is kapott.

A konyha IKEA Method, Bodbyn ajtókkal, új mikro, gránit mosogató és csaptelep, elektromos főzőlap és sütő. Hűtőnek, mosogatógépnek (keskeny) és szagelszívónak a helye ki van alakítva.


Szobákban 12mm-es Kaindl parketta Hikory sötétbarna színű, alatta zajcsökkentő lapokkal. A burkolatok Tubadzin design csempék, 3D lapokkal díszítve.

Néhány helyiség réz csilláros.

Légkondicionáló nincs, a lakás nyáron hűvös, de körfolyosóra kihelyezhető a kültéri egység.

A fürdőszoba kádas, de zuhanyzós megoldással, új Bosch bojlerrel, megvilágított tükörrel, szekrényes mosdóval, beépített wc-vel. Mosó - szárítógépnek a hely a mosdó jobb oldalán került kialakításra.

A lakóközösség zárt, nagyon jó. Pár perc gyalog a körút. A tömegközlekedés is kiváló! Airbnb engedélyt kapott már egy lakás a házban, igényelhető egyedi megállapodás alapján.
Ne feledje, az OTP Ingatlanpont kedvezményes pénzügyi konstrukciókkal áll ügyfelei rendelkezésére! VIP-szolgáltatást nyújtunk az OTP-hiteltermékek ügyintézésében. Jogi és pénzügyi segítséget nyújtanak szakértőink, hogy az adásvétel folyamata gördülékeny legyen.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Zsoldos Marcell Tibor
+36 20 232