Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8890775

Homes for Sale Kft.

34 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kedves Egyetemisták, Befektetők, Első lakásvásárlók!

Szeretnénk bemutatni nektek ezt a kiváló állapotban lévő, bruttó 34 nm-es belső két szintes lakást, amely a belváros szívében, a Külső Erzsébetvárosban található.

Az ingatlan két szobával és egy fürdőszobával rendelkezik, és frissen felújított, így azonnal költözhető. Az infra fűtésnek köszönhetően a lakás melegét és kényelmét biztosítja.
A beépített bútorok és szekrények segítségével a tárolási lehetőségek is kiválóak. A LED hangulatvilágítás pedig a lakás hangulatát emeli.

Az ingatlan közlekedési csomópont közelében található, így a kitűnő közlekedési lehetőségeknek köszönhetően könnyen elérhető bármely pontja a városnak. Az ingatlan tehermentes. A környék biztonságos és csendes, így ideális választás azok számára, akik szeretnének közel lenni a város központjához, de egy nyugodt környéken szeretnének élni.

Ha bármilyen kérdésetek lenne az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzatok felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, és mi minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy az álomlakást megtaláljátok. Várjuk jelentkezéseteket!

35900000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Homes for Sale Kft.

Bácskai Nikolett
+36 70 716