Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8853060

Tipp Ingatlan Kft

53 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Házközponti fűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2008
  • Fűtés Házközponti fűtés egyedi méréssel
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*** BEFEKTETŐK, ÜZLETI CÉLLAL VÁSÁRLÓK FIGYELEM!!! ***



 



A VII. kerület turisták által is közkedvelt történelmi városrészében, a GOZSDU UDVARBAN kínálunk megvételre, egy 2008-ban épült, belső udvarra néző, kényelmes elosztású nappali + hálószobás, ERKÉLYES apartmanlakást. Az 51 m2 alapterületű lakáshoz tartozik egy 4 m2-s jól használható erkély, amiről a hangulatos belső udvar felé lehet kitekinteni. Külön fürdő és mellékhelyiség, valamint amerikai konyhás kialakítású nappali áll az itt lakók használatára.



A lakás a teljes berendezésével együtt eladó, továbbá a vételár, a mélygarázsban található autóbeálló árát is magában foglalja, ami igazi főnyeremény ezen a környéken!!!



A fenntartási költségek kiszámíthatóak. A közös költség 40.000 Ft/hó, ami a korlátlan vízfogyasztást és a fűtést is tartalmazza. Ezen felül, csak az elektromos áram fogyasztásért kell fizetni. Az otthon melegét és a meleg vizet, házközponti fűtés szolgáltatja.



FONTOS: A lakást jelenleg egy AIRBNB szolgáltatást nyújtó Cég bérli a Tulajdonostól (750 Euró/hó áron), akik 2025. szeptemberig folytatnák a tevékenységüket az ingatlanban. Így leginkább olyan érdeklődők jelentkezését várjuk, akik hosszú távú befektetési céllal vásárolnák meg az ingatlant!



Az ingatlan (a foglalásoktól függően) előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.



Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni személyesen is az ingatlant, kérem hívjon bizalommal!


Térkép

A hirdető elérhetősége

Tipp Ingatlan Kft

Nagy Róbert
+36 20 314