Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8899526

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

44 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1930
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó egy 44 m?-es, 2 szobás lakás a 7. kerület szívében, mindössze pár perc sétára az Állatorvosi Egyetemtől. A lakás jó állapotú, a második emeleten található, csendes, belső udvari kilátással, így tökéletes választás azoknak, akik a belváros pezsgése mellett szeretnének egy nyugodt otthonra találni. Mindkét szobában fekvőgaléria van, amely remek helykihasználást biztosít, így több tárolási és alvási lehetőséget nyújt. A kisebbik szoba és a konyha összenyitható.
A lakásban található egy kisebb helyiség ami háztartási eszközök, takarítószerek valamint mosó- és szárítógép tárolására tökéletesen alkalmas. A fürdőszoba kádas, a wc pedig nincs külön helyiségben.
A lakás kiváló elhelyezkedésű, közel van a tömegközlekedéshez, boltokhoz, éttermekhez és kávézókhoz, így fiatal pároknak, egyetemistáknak vagy akár befektetőknek is ideális.

Az ingatlan nem csak lakhatási, hanem befektetési célokra is tökéletes, hiszen a környék rendkívül keresett. Segíteni tudok a hitelügyintézésben és a jogi kérdések megválaszolásában, hogy az ingatlanvásárlás folyamata gördülékeny és problémamentes legyen.
A további kérdésekkel és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Nándori Ágnes
+36 30 222