Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8845982

-

74 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • Fűtés Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása


Almássy térhez közel, Erzsébet körút melletti csendes utcában egy napos, 74 mm-es, jó adottságú lakás



KELLEMES OTTHONNAK ÉS BEFEKTETŐK FIGYELMÉBE EGYARÁNT AJÁNLOM!


TULAJDONOSTÓL


Almássy térhez közel, Erzsébet körút melletti csendes utcára néző, 74 négyzetméteres, nagyon világos, napos, kellemes adottságú, emeleti lakás eladó.


A lakás kitűnő elrendezésű, szép belső terei vannak, reggeltől estig benapozott, nagyon világos. A szobák külön bejáratúak, de össze is nyithatók, a csendes utcára néznek, dél-nyugati tájolásúak.


ÁTALAKÍTÁSI JAVASLAT 3 SZOBÁSRA: A jelenleg kétszobás lakás könnyen háromszobássá alakítható: kialakítható egy kisebb szoba az udvar felé, ami szintén nagyon világos.


ÁTALAKÍTÁSI JAVASLAT 2 LAKÁSRA: A lakás beosztása alkalmassá teszi két kislakássá történő megosztását is.


Karbantartott állapotú, akár azonnal költözhető. A szobákban és az előtérben jó állapotú, nagyon szép parketta van. Fűtése gázkonvektor, de a cserépkályha is beüzemelhető. A kerületben most indul nyílászárócsere pályázat, így nagyon kedvező feltételekkel új ablakokat is kaphat a lakás.


A közműrezsi kifejezetten alacsony, a lakás gazdaságosan fűthető, vízóra van, azonban a közös költség a felújítási alap miatt magas. A tető szerkezete és héjazata felújított, de a ház homlokzata nem, annak felújítása csak később tervezett.


A házban az Airbnb megengedett, a belvárosi elhelyezkedés miatt könnyen kiadható rövid és hosszú távra is. Központi környék, a Klauzál tér, a Király utca, az Erzsébet körút pár perces sétára található, a közeli 4/6-os villamos, 2-es metró, buszok, trolik tökéletes közlekedést biztosítanak.


Tiszta tulajdoni viszonyok, 1/1-es tulajdonos, az ingatlan tehermentes. A vételár megfizetését követően azonnal birtokba vehető.


 

Térkép

A hirdető elérhetősége

Magánszemély

+36 30 725