Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8918923

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

108 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1920
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó egy 108 nm-es 4 szobás, étkezőkonyhás jó elosztású, csendes nyugodt utcában levő első emeleti a közelmúltban felújított lakás.

Az ingatlan fűtését a rendszer felújítása után egy kombi cirkó lája el. /A radiátorok is át lettek tisztítva a felújítás során./ A nyári nagy melegben, illetve az átmeneti időszakokban 3 db hűtő- fűtő klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.

A bevásárlási lehetőségek is kiválóak, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő a közelben elérhetőek. A tömegközlekedés is kifogástalan. A Városliget közelsége a sportolási, kikapcsolódási lehetőségek egész sorát biztosítja. Garai Center, Récsei Center, séta távolságra elérhető.

Az ingatlan környéke minden szükségletet kielégít: kitűnő közlekedési lehetőségek, bevásárlóközpontok, sportolási lehetőségek találhatók a közelben, így a mindennapi élet könnyedén és zökkenőmentesen zajlik. A lakáshoz közeli parkolási lehetőség is hatalmas előny, hiszen így a gépjárművel érkezők számára sem okoz gondot a parkolás.

A lakás belső terében járva a jó elosztású helyiségek kényelmes és otthonos életérzést keltnek. A szobák tágasak és világosak, ami tökéletes helyet biztosít a családi együttlétekhez vagy akár otthoni munkához is.
A konyha és a fürdőszoba modern kialakítású, mégis megőrzi a lakás meleg, otthonias légkörét.
Ebben a lakásban nem csak egy helyet vásárol, hanem egy lehetőséget a kényelmes és modern városi élethez. Ne habozzon, keressen minket még ma, hogy megismerje ezt a ritkán megtalálható gyöngyszemet!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

Plachy Zsuzsa
+36 30 869