Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8912104

Tipp Ingatlan Kft

54 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Házközponti fűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1895
  • Fűtés Házközponti fűtés egyedi méréssel
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*** SAJÁT RÉSZRE, VAGY RÖVID- ÉS HOSSZÚTÁVÚ KIADÁSRA IS KIVÁLÓ LEHETŐSÉG! ***



 



Erzsébetváros történelmi városrészében kínálunk megvételre, egy 1895-ben épült klasszikus polgári épület első emeletén található, 54 m2-s, jelenleg egy szobás, de könnyedén nappali + hálószobássá alakítható lakást. (A képek között látható átalakítási tervek szerint)



Az épület, hangulatos ősfás belső kerttel rendelkezik, és jó állapotban van. Az 1980-as években tömbrehabilitáció keretében átépítették és korszerűsítették.



A lakás átlagos állapotú, tisztasági felújítás után akár lakható. A szoba ablakai déli fekvéssel az utcára néznek, a konyha ablaka pedig a belső kert felé tekint ki. A fürdőszoba-WC mellett, egy vendég WC is található benne. Az otthon melegét egyedileg mért házközponti fűtés szolgáltatja. Továbbá, a nyári hónapokban, klíma berendezés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről.



A környék infrastruktúrája tökéletes. Szinte minden megtalálható a közelben, ami egy fiatalos és dinamikus, belvárosi kozmopolita életvitelhez elengedhetetlen. Megannyi bevásárlási, szórakozási és kulturális lehetőség kínálkozik az itt lakók részére.



A közlekedés is magáért beszél, hiszen éjjel-nappal könnyedén megközelíthető.



Amennyiben befektetési céllal keres ingatlant, akkor szintén jó helyen jár, mivel akár rövid- és hosszútávú kiadásra is remek választás!



Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, akár azonnal birtokba vehető!



Amennyiben szeretné megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!


Térkép

A hirdető elérhetősége

Tipp Ingatlan Kft

Nagy Róbert
+36 20 314