Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8714491

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

126 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1901
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Igazi klasszikus, nagyobb családnak is praktikus polgári lakást keres?
VII. Alsó erdősor utcában eladó egy 2. emeleti, 126 nm, 3 és fél szobás polgári lakás, liftes, rendezett házban.

Klasszikus beosztású (három szoba néz utcára) északkeleti tájolású polgári lakás, eredeti szecessziós stílusjegyekkel. A bejárat felől a hallba/étkezőbe érkezünk, amiből szinte az összes helyiség elérhető: Kisszoba, fürdőszoba, toalett, kamra, konyha valamint az utcai nagyszoba és másik kettő is. Belmagasság 377 cm. Fűtés és meleg víz gázcirkóval megoldott. Vízórás. Közös költség 89 ezer forint/hó (a ház elektromos rendszerét jelenleg újítják). A lakás elektromos vezetékeit már rézre cserélték, a vízvezetékek és hidegburkolatok is cserélve lettek. Nyílászárók régiek. Egy tisztasági festéssel költözhető, de ízlés-, és korszerűségi szempontok felújítást is kívánhatnak.

Elhelyezkedése remek – a Rákóczi úthoz sétálva is közel, de zajától elég messze elhelyezkedő, szép kinézetű, múlt század elején épült polgári házban találjuk a lakást, második emeleten. A ház rendezett, liftes.
Rövid távú kiadás a házban nem megengedett, így a lakás nyugodt környezetet kínál igényes, nagyobb létszámú, vagy nagyobb tereket igénylő családok számára. Közlekedés, ellátottság kitűnő. Városliget a közelben található.
Amennyiben hosszú távú kiadásban gondolkodnánk, fontos tudni, hogy a közelben közel húsz egyetem, főiskola található, és Buda is könnyen elérhető.

További információért, megtekintéshez időpont egyeztetésért várom hívását bármely napon!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Horváth Terézia
+36 70 708