Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8873446

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

115 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1940
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

VII. ker., Almássy téren eladásra kínálunk egy 115 nm-es, 3 szobás, tágas, 4. emeleti téglalakást! A társasházban az airbnb is engedélyezett!

Ha Önnek fontos a jó közlekedés, infrastrukturális ellátottság, és a felújítástól sem zárkózik el, nézze meg ezt a jó adottságú, sokoldalúan hasznosítható ingatlant!

A tágas lakás minden helyisége ablakos és külön nyíló, így egy nagy családnak is kényelmes otthona lehet! Adottságai és a lokáció miatt rövid és hosszú távú kiadásra is ajánljuk! A jó közlekedés, és az ingatlan alaprajzi elrendezése miatt kiválóan hasznosítható irodaként, rendelőként is!

A lakás csendes, belső udvari, a függőfolyosó utolsó lakása. Nagyobb része lakható, de korszerűsítést igénylő, míg a középső szoba, és két kamra erősen felújítandó állapotban van. A középső szobában jelenleg nincs fűtés kialakítva, a másik 2 szoba gázkonvektorral fűtött.
Az eredeti fa bejárati ajtó, és az ablakok felújítandó állapotban vannak. A kényelmet az ablakos vendég WC, a tárolást 3 kamra is segíti.

Extra: A lakás bejárati ajtaja melletti szoba megnyitható a függőfolyosóra, így a 25 nm-es szoba akár külön vállalkozás, iroda, rendelő számára is használható a lakástól elkülönítve is.

Közös költség felújítási alappal és szemétdíjjal: 26.000 Ft, minden egyéb egyedi fogyasztás szerint. Tehermentes, azonnal költözhető. Akár bútorozottan is.

Épület: 1940-ben épült, 2 lépcsőházas, folyamatosan karbantartott, átlagos állapotú, 4 emeletes, liftes. A lakóközösség jó, csendes. Az utóbbi években történt felújítások: kapualj, és a tető teljeskörűen felújított, a lift folyamatosan karbantartott.

További kérdéseivel és megtekintés egyeztetése miatt várom hívását!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Nagy Erika
+36 70 333