Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8911909

Duna House - József körút

53 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1920
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ELADÓ a pesti Broadway mellett, a Zichy Jenő utcában egy remek befektetési lehetőség!

A lakás 53 m2, felújítandó, jelenleg 1 szobás, de könnyen 2 szobássá alakítható, a konyha áthelyezésével. Az ingatlan a 3. emeleten található, belső udvari és utcai kilátással. Tájolásának és nagy ablakainak köszönhetően igazán jó fényviszonyokkal rendelkezik.

A lakás helységei tágasak és remekül szellőztethetők. A nagy, 25nm-es, galériázott szoba kiváló élettér lehet munkára/tanulásra és pihenésre egyaránt. Tágas mérete miatt a konyha most is remekül berendezhető, de az elrendezésének köszönhetően az előszobával könnyen egybe is nyitható. A fürdő és a toalett külön helyiségben található. A toalett és a mellette kialakított tároló is külön, lichthoff-ra nyíló ablakkal rendelkezik.

A társasház anyagi helyzete stabil. Teljes műszaki felújításon esett át, ami magába foglalja többek között az új víz- és villanyhálózatot, az új tetőt, a kéményeket, és a lépcsőház teljes felújítását. Tervben van a homlokzat felfrissítése is. Rendszeresen vesznek részt pályázatokon a további fejlesztések megkönnyítése érdekében. A lakóközösség jó és a közösképviselet is kifogástalan. A szomszédok csendesek, barátságosak.

A környék közlekedése, infrastruktúrája kiváló, a főbb látnivalók: Bazilika, Opera és az Andrássy út sétatávolságra találhatóak. Üzletek, színházak és remek tömegközlekedési lehetőségek jellemzik.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - József körút

Movik Márk
+36 70 679