Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8921423

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

113 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1906
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

BEFEKTETŐK FIGYELEM!!
A következőkben leírt ingatlanból 3 kis lakás alakítható ki, amit akár kiadásra vagy akár tovább értékesítésre leginkább befektetőknek ajánlom!
Eladásra kínálok a 6. kerületben a belváros szívében a Szondi utcában egy kivételes lehetőséget. Az ingatlan 113 nm-es, utcai bejáratú, belső 3 szintes. Állapotát tekintve teljes körűen felújítandó, belmagassága 3.85m aminek köszönhetően álló galériázható, ami nagyban megnöveli a szobák, helyiségek kialakíthatóságát.
Fűtése: elektromos!
Közös költsége: 40.400Ft, amely az alapvető költségeket tartalmazza,a villany egyedi mérőóra alapján fizetendő.
Infrastruktúrája kiváló, közelben a Hősök tere, Iskola, Múzeum, kávézó, pár perc sétára élelmiszer bolt is megközelíthető.

SZINTENKÉNTI ELOSZTÁS:
Szuterén szint : 7,1m2-es fürdőszoba +WC, 11m2-es szoba, 23m2-es nappali konyhával étkezővel, 6,5m2-es közlekedő. Itt a belmagasság 3,85m, ennek köszönhetően belső két szint kialakítható, 2 ablaka az utca front felé néz. Utcai bejáratról közelíthető meg, kiváló lehetőség üzleti tevékenységre!

1.szint: 8,8m2-es előszoba-közlekedő, 32,2m2-es egy légterű helyiség, ahol a belmagasság 3,85m. Itt kialakítható egy komplett lakás. Minden ablaka az utca felé néz.

2.szint: 10,55m2-es fürdőszoba, 1,24m2-es WC, 3,7m2-es közlekedő, 9,7m2-es szoba. A 3 szint közös lépcsőfeljáróján közelíthető meg, itt a belmagasság már csak 2,45m,egy utcára nyíló ablakkal rendelkezik.

M290323
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495