Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8774025

Duna House - Hidegkút

460 m2
ALAPTERÜLET
14
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2022
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Hét lakásból álló projekt, az Opera szomszédságában!

Budapest 6. kerülete, az Opera közvetlen közelében található, ami egyedülálló kulturális és szórakoztató lehetőségeket kínál. A környék vibráló élettel, kávézókkal, éttermekkel és boltokkal, ami ideális választás azoknak, akik szeretik a városi életet, de nem szeretnének lemondani a nyugalomról és a kényelemről.

A kitűnő közlekedési kapcsolatoknak köszönhetően Budapest bármely pontja könnyen és gyorsan elérhető. A kerület azok számára is tökéletes választás, akik értékelik az építészeti szépségeket és a kulturális élményeket.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy otthona legyen egy olyan helyen, ahol a mindennapok nem csak élhetőek, hanem megélhetőek is.



Az ingatlan megvásárlása nem csupán egy lakás birtoklását jelenti, hanem egy ritka és kivételes életstílus részeseivé válhatnak az új tulajdonosok. A lakás kialakítása során különös figyelmet fordítottak a minőségi anyagokra és a részletekre, így garantálva a luxus megélését.



Az ingatlant a magas minőség, komfort és elegancia jellemzi. A projektben összesen 7 darab lakás található, jelenleg 50%-os készültségi állapotban, amelyek egyedülálló lehetőséget kínálnak befektetők számára is.

A lakásokat a 3. és 4. emeleten alakították ki, minden egyes lakáshoz terasz vagy az egyik esetében egy 50 m²-es tetőterasz kapcsolódik, mely tökéletes helyszín a pihenésre vagy baráti összejövetelekre.


Az ingatlanhoz hívó lift tartozik, ami kényelmessé teszi a napi használatot.

Ha felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

680000000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - Hidegkút

Zalai Mónika
+36 30 757