Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8924130

Duna House - József körút

34 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2025
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

***Budapest szívében, a 6. kerületben eladásra kínálunk 21 darab modern, 1-3 szobás, 1-2 fürdőszobás, erkélyes /teraszos klimatizált, lakásokat***

Az ingatlanok az épület első három szintjén helyezkednek el. Az épület teljeskörű műszaki felújításon esett át, a fűtés, hűtés, villany és csatornarendszer felújítása megtörtént, lift került beépítésre. A felújítás során törekedtek minőségi alapanyagok, nyílászárók, burkolatok, szaniterek beépítésére. A lakások klimatizáltak. Az ingatlanok igazi ritkaságnak számítanak. Belsőépítészetében igyekeztek a modern és klasszikus jegyeket ötvözni, ami egy igazán különleges megjelenést kölcsönöz az ingatlannak és már a kapun való belépéskor érzékelni lehet. A lakások rendkívül világosak nagy méretű nyílászáróinak és tájolásának köszönhetően. Az alaprajzok funkcionálisan jól átgondoltak.

A fotók a bemutatólakásban készültek. A lakásokban már hideg,- melegburkolat elhelyezésre került. Az építkezés jó ütemben zajlik. A lakásokat meg lehet tekinteni.

Projekt jellemzői:

- 21 db új modern, klimatizált lakás
- 1-3 szobás lakások
- 32-84 m² lakások
- 4-23 m² terasz
- Városi panorámás kilátás
- Keresett lokáció, kitűnő közlekedési lehetőségekkel

Várható átadás: 2025.első negyedéve

Az ár az ÁFA-t (5%) nem tartalmazza.

Kiváló lokációjának köszönhetően minden karnyújtásnyi távolságra megtalálható. A tömegközlekedése nagyszerű, a trolibusz, autóbusz, metró megálló pár perc sétatávolságra van.

A Belváros szívében hangulatos éttermek, kávéházak, színházak, szórakozóhelyek vannak. A Városligetben lehetőség van kutyasétáltatásra, sportolásra, szabadidős tevékenységekre. Közelben található az Állatkert, Hősök tere, Andrássy út, Nyugati pályaudvar, Westend Bevásárlóközpont.

A kerületben a lakás tulajdonosai ingyen parkolnak.

Akár értékálló befektetésnek szánja az ingatlant rövid- vagy hosszútávú kiadásra, akár egy olyan nyugodt otthonnak, ami együtt jár a lokációval járó előnyökkel, mindenképpen érdemes mielőbb megtekintenie ezt a projektet, amit átlag feletti kivitelezés és kiváló ár-érték arány jellemez, győződjön meg erről személyesen!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - József körút

Gelegonya Csilla
+36 50 115