Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8840733

Duna House - József körút

303 m2
ALAPTERÜLET
7
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1890
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó századforulós nagypolgári lakás!

Eladó Belvárosban, a Podmaniczky utcában két egymás mellett elhelyezkedő ingatlan: egy 170 négyzetméteres és egy 133 négyzetméteres, egy felújított, liftes, századfordulós társasház 2. emeletén.
Az ingatlanok egyben eladók, jogilag rendezettek, külön helyrajzi számmal rendelkeznek. A két lakás egy közös, zárt folyosóról nyílik, ami még több privát szférát biztosít az itt élők számára.Mindkét lakás előkelő utcai és belvárosi panorámát nyújt, amely a város szívében egyedülálló élményt kínál. A nagyobbik laksáshoz egy erkély is tartozik.

Az ingatlanok luxuskivitelben újultak meg, kialakításuk egy olasz belsőépítész keze munkáját dicséri.Az átfogó felújítás során kiemelt figyelmet fordítottak a tágas, nagyvonalú térelosztásra, ahol a nappalik és a hálószobák mellett helyt kapott több fürdőszoba, felszerelt beépített konyha, gardróbszoba és vendégtér is.

A luxus és kényelem itt minden részletben megtalálható, a legmodernebb technológiai megoldásokkal kiegészítve.A rekonstrukció során különös figyelmet fordítottak a részletekre: a mennyezeti fa burkolat nemcsak esztétikai, hanem funkcionalitás szempontjából is kiemelkedő. E különleges jellegzetesség teszi az ingatlant igazán karakteressé, egyedi hangulatot árasztva.133 m2 lakást 3 szoba, 2 fürdőszoba, beépített és gépesített konyha- étkező és egy tágas előszoba alkotja.A lakás kiemelkedő jellemzője az eredeti fa burkolatú mennyezet, mely a restaurálás során az eredeti korabeli fényképek alapján került helyreállításra.

Ezzel együtt szintén az eredeti korhű fényképek alapján rekonstruálták a a zárt folyosót, közlekedőt és ajtókat ólomüveg berakással.170 m2 lakást 4 szoba, 3 fürdőszoba, beépített-gépesített konyha-étkező, 2 gardróbszoba, egy tágas előszoba és egy erkély alkotja.Az impozáns nagy terekkel rendelkező ingatlan falai a századfordulós gipsz stukkó berakásokkal igazi elegáns nagypolgári hangulatot árasztanak.
Mindkét ingatlan teljes körű műszaki felújításon átesett. A nyílászárókat restaurálták, cserélték, a víz illetve csatorna vezetékeket is kicserélték. A fűtésről cirkó kazán gondoskodik.

Az ingatlanok tehermentesek.

Keressen bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - József körút

Szőregi Kristóf
+36 20 564