Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8915699

IL Settimo Kft.

34 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Városligethez közel a Szondi utca kedvelt szakaszán, kulturált környezetben, rendezett liftes polgári házban eladóvá vált egy jó állapotban lévő 34 nm alapterületű IV. emeleti lakás. Továbbá a 10nm-es galérián dolgozó szoba és gardrób kapott helyet, maximálisan kihasználva a rendelkezésre álló teret.



A magas emeleti elhelyezkedésnek és a délnyugati tájolásnak köszönhetően a lakás világos. A lakásban már megtörtént a villanyvezetékek és a nyílászárók cseréje. A közös költség 15.400 Ft és ez tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást is.

A lakás közelében több pékség és élelmiszerüzlet is található, illetve a belváros közelségének köszönhetően jobbnál jobb éttermek is várják a lakás új lakóit, illetve a Westend bevásárlóközpont és a Városliget is csak néhány perc távolságra található. A környék kitűnő infrastruktúrával rendelkezik, a közelben található az Andrássy út, pár perc sétára van az M1-es metró, valamint a több busz- és troli állomás is gyors elérhetőséget biztosít a belváros felé. A lakás ideális lehet fiatalok számára vagy akár befektetésnek is, hiszen a központi lokációnak köszönhetően bármikor könnyen kiadható.



Kérdés illetve megtekintési szándék esetén keressen minket bizalommal.



A hirdetés tájékoztató jellegű.

Térkép

A hirdető elérhetősége

IL Settimo Kft.