Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8899428

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

56 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1920
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Bazilika vonzáskörzetében impozáns luxus lakás eladó, akár Airbnb-s kiadásra is!

Budapest belvárosában valódi luxus minőségben átalakított egyedi tervezésű 56nm-es, nappali plusz 2 hálószobás, lakás eladó. Az ingatlant 2021-ben újították fel és alakították át. Egyedi belső és gépészeti megoldások párosultak, hőszivattyús légtechnikával megoldott hűtés és fűtés biztosítja a mindenkor megkívánt hőmérsékletet, melegvizet bojler szolgáltatja, újonnan gyártott egyedi, korhű 5 légkamrás külső nyílászárók cseréje is megtörtént, minőségi kisgépekkel felszerelt legkorszerűbb konyhablokk szolgálja a főzés szerelmeseit. Különleges miliőjét az ingatlan nagypolgári volta biztosítja, nagy belmagassággal, melybe rejtett világítás is beépítettek. Tágas terek, kitűnő elosztás jellemzi.
A nagy tükörfalú nappaliba beépítve, de külön bejárattal adtak helyet egy exclusive hálószobának. Az étkező sarok és egy gardrób rész is a nappalihoz kapcsolódik. Külön hálószoba a vendégek kényelmét szolgálhatja, de akár dolgozó szobának is tökéletesen megfelelhet.

A képeken látható bútorzatot és berendezést az ár nem tartalmazza. Életvitelszerű használatra, de befektetésre is kitűnően alkalmas ingatlan opció, különleges a kínálati piacon.

Hívjon, hogy Öné lehessen ez az exclusive lehetőség!

Referncia szám: M286560

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

Herczeg Márta Fruzsina
+36 50 105