Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8907457

Zoltán utca - OC

75 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1930
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Fedezze fel álmai otthonát Budapest szívében!

Budapest belvárosában, a Belső VI. kerület legkeresettebb részén, a Király utcában várja Önt ez a 75 négyzetméteres, kiváló adottságokkal rendelkező lakás. A Zeneakadémia szomszédságában található ingatlan tökéletes választás lehet akár saját otthonként, akár befektetésként.

Az ingatlan két tágas, világos szobával rendelkezik, a hálószobában egy praktikus galéria található, amely külön életteret biztosít. A hálószobában és az előszobában nagy méretű beépített gardróbszekrények találhatóak, amelyek bőséges tárolási lehetőséget nyújtanak. A fürdőszobában egy kényelmes sarokkád gondoskodik a relaxációról, míg a különálló WC-ben bidé is található a maximális komfort érdekében. A közlekedő felett rejtett tárolási lehetőség biztosítja az otthon rendezett fenntartását. A lakás fűtését gáz (cirko) rendszer biztosítja, ami egész évben kellemes hőmérsékletet nyújt. A nagy belmagasságú, napfényes helyiségek modern, tágas atmoszférát teremtenek.

A környék ellátottsága elsőrangú: üzletek, éttermek és kávézók gazdag kínálata könnyíti meg a mindennapokat, míg a kulturális és szórakozási lehetőségek közvetlen közelében érezheti a város lüktető életét. A közlekedés is kiváló: buszok, villamosok és metrók révén Budapest bármely pontja gyorsan elérhető.

Ez az ingatlan nem csak otthona lehet, hanem életstílus is! Bővítési lehetőségei révén Ön saját elképzeléseinek megfelelően alakíthatja. Ráadásul a lakás kiadásra is tökéletes, akár rövid, akár hosszú távra, hiszen Airbnb-ként is maximális kihasználtsággal működött.

A társasház rendezett, jól karbantartott, és barátságos lakóközösséggel rendelkezik. A környék biztonságos, így családoknak, fiatal pároknak és egyedülállóknak egyaránt ideális.

Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtekinthesse ezt a különleges ingatlant, amely tökéletesen illeszkedik a belvárosi életstílust keresők igényeihez!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Zoltán utca - OC

Novák Anita
+36 70 716