Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8918987

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

38 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1900
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

***Megvételre kínálom a 6.ker., Nyugati pályaudvar közelében a Weiner Leó utcában ezt a 2 felújított lakást egyben***
A lakások 19 nm-esek, teljeskörűen felújítottak, az egyik galériás. Ablakai egy csendes, kellemes belső udvarra néznek. A lakás rezsije alacsony.

A Weiner Leó utca a VI. kerület szívében található, közel a Nyugati Pályaudvarhoz és az Andrássy úthoz. A belvárosi elhelyezkedés számos előnnyel jár, beleértve a könnyű megközelíthetőséget és a város számos fontos pontjának közelségét. Pár percre, 4-es és 6-os villamosok, valamint a M3-as, M1-es metró vonal, ezáltal könnyen elérhetők Budapest más részei, ami különösen fontos azok számára, akik munka vagy tanulás miatt naponta ingáznak.

A környék számos kulturális és szórakozási lehetőséget kínál. A közelben található például a Liszt Ferenc tér, ahol számos kávézó, étterem és bár található, ezen kívül a közelben vannak színházak, mozik, galériák és múzeumok is.

Befektetésnek kiváló lehetőség!
M288336

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495