Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8918922

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

83 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1910
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budapest 6. kerületében, a közkedvelt Jókai téren, gyönyörűen és teljeskörűen felújított, 3. emeleti, 83 nm-es lakás eladó.

Az ingatlan 83 m²-es, és igazi kuriózum az elosztásának köszönhetően: helyet kapott benne egy nappali-étkező, 3 hálószoba, konyha, 3 fürdőszoba, egy vendég WC és a megérkezéshez egy tágas előszoba.

A felújítás során modern gépészeti megoldásokat és szemet gyönyörködtető design-elemeket használtak fel, a végeredményt látva kétségtelenül egy prémium lakás alakult ki az átépítés nyomán.
A fűtést gáz cirkó kazánnal oldották meg, a nyílászárók is cserélve lettek. A mennyezetre elegáns rejtett világítás került, otthonos hangulatot teremtve a belső terekben. A konyha teljes bútorzattal és beépített gépekkel, illetve a teljes lakás is bútorozva kerül eladásra.

A társasház egy történelmi, századfordulós, liftes épület, mely eredeti pompájában őrzi a korabeli építészeti stílust. A felújítások folyamatosan történnek, jelenleg a villamos hálózat és a lift felújítása van folyamatban. A rövid távú kiadás engedélyezett a házban, így az ingatlan Airbnb céljára is tökéletes, amit rendkívül jól támogat a lakásban található 3 fürdőszoba, amiből az egyik közvetlenül egy hálószobából nyílik, tökéletes intim teret alakítva ki.

Budapestnek ez a része mindamellett, hogy szerves része a belváros lüktetésének, a társasház mégis egy nyugodt, fákkal szegélyezett területen fekszik. Közvetlen közelben található az Andrássy út, amely exkluzív üzleteivel, éttermeivel és kávézóival kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A környék kiváló tömegközlekedéssel rendelkezik: a 4-es és 6-os villamos, az M1-es metró, valamint számos busz és troli pár perces sétával elérhető.

Ez a lakás tökéletes választás azoknak, akik exkluzív otthont keresnek, vagy befektetésként rövid és hosszú távú kiadásban gondolkodnak.

A részletekért keressen bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kulcs-Pont Ingatlan Kft.

Plachy Zsuzsa
+36 30 869