Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8901529

Openhouse Budapest Óbuda Ingatlaniroda

78 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Budapest szívében, a 6. kerületben, a Csengery utcában egy remek állapotú, 79 900 000 Ft-os társasházi lakás. Az ingatlan földszinti elhelyezkedésének és Észak-Keleti tájolásának köszönhetően egész nap világos, ablakai pedig egy csendes, zöld kertre néznek. A lakás fűtéséről gáz cirkó gondoskodik, amely nemcsak gazdaságos, hanem kellemes meleget is biztosít a hidegebb hónapokban.

A lakás ideális választás mindazok számára, akik egy központi, de mégis csendes otthont keresnek. A környék infrastruktúrája kiváló: boltok, kávézók, éttermek és különböző szolgáltatások gyalogosan is elérhetők, a tömegközlekedés pedig kivételesen jó. A CSOK igénybevétele lehetséges, így akár fiatal családoknak is remek lehetőség.

Ne hagyja ki ezt a nagyszerű ajánlatot! Hívjon bizalommal, és tekintse meg személyesen is ezt a remek lakást!

Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó Budapest VI. kerületi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170306Az Openhouse Budapest Óbuda Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Budapest Óbuda Ingatlaniroda

Bojti Ákos Patrik
+36 70 611