Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8916523

Miru Szilvia

53 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1900
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ELADÓ FELÚJÍTOTT LAKÁS A BAJCSY-ZSILINSZKY ÚTON!

Ha Ön is a BELVÁROS SZÍVÉBEN, Budapest egyik legkeresettebb területén szeretne lakni vagy dolgozni, akkor ne keressen tovább! Az Alkotmány utcánál, a Bajcsy-Zsilinszky úton kínálunk eladásra egy PRÉMIUM színvonalon felújított, egyedi hangulatú 53 nm-es első emeleti lakást. Ez a különleges ingatlan egyaránt tökéletes választás lehet otthonkeresők és vállalkozók számára is!

A lakás elrendezése PRAKTIKUS és JÓL ÁTGONDOLT. Az előtérből közvetlenül elérhető egy KIS KONYHA, amely maximálisan kihasználható, továbbá egy MODERN kialakítású zuhanyzós fürdőszoba is helyet kapott, így minden igényt kielégít. Az innovatív fűtési rendszer, amely hőtárolós elektromos kályhából és hűtő-fűtő klímából áll, garantálja az ELŐNYÖS hőkomfortot az év minden szakában.

Az ingatlan számos lehetőséget kínál! Funkcionálhat STÍLUSOS és OTTHONOS LAKÁSKÉNT, de kiválóan alkalmas különféle ÜZLETI CÉLOKRA is, például rendelő, ügyvédi vagy könyvelő iroda kialakítására. A mindennapi közlekedést is tekintve az ingatlan elhelyezkedése KIVÁLÓ: a város bármely pontja könnyen és gyorsan megközelíthető a nagyszerű TÖMEGKÖZLEKEDÉSI összeköttetések révén.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tekintse meg ezt a fantasztikus adottságokkal rendelkező lakást, amely Budapest abszolút központjában kínálja az URBAN életérzést, legyen szó OTTHONRÓL vagy IRODÁRÓL!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Miru Szilvia

Miru Szilvia
+36 20 935