Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8919306

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

77 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1910
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kivételes lehetőség Budapest szívében, az ikonikus Anker közben, pár lépésre a Deák Ferenc tértől!
Egy 77 m2-es, 2 szobás, felújított lakást a VI. kerület egyik történelmi épületében, melynek egyedi elhelyezkedése és karaktere különleges lakóteret biztosít. A lakás tágas, egymásba nyíló szobákkal rendelkezik, amelyek világosak és nagy belmagasságuknak köszönhetően levegősek és tágasak. Az ingatlan utcafronti kilátása ellenére pedig meglepően csendes. A lakás részben bútorozott és gépesített (hűtő nélkül), valamint klimatizált, így minden adott a kényelmes, modern belvárosi élethez. A fürdőszoba és a mellékhelyiség egy térben található.
A mellette levő 58 nm-es lakás is eladó, ha valaki mindkettőt megveszi akkor ezek egybenyithatóak.
Az elhelyezkedése révén ideális választás befektetésnek is - akár hosszú, akár rövid távú bérbeadásra (Airbnb engedélyezett), hiszen Budapest legnépszerűbb látnivalói, kulturális központjai, és a kiváló közlekedési lehetőségek - busz, metró, villamos - mind perceken belül elérhetők.

M289844
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495