Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8920921

Szi-We Otthona Kft.

34 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1920
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Fektessen be a jövőbe egy kivételes belvárosi lakásba, amely a főváros szívében, Budapest 05. kerületében, a Bazilika tőszomszédságában található!
Ez a 34 négyzetméteres, belső kétszintes, két szobás ingatlan tökéletes választás azoknak, akik nemcsak saját otthonra, hanem befektetési lehetőségre is vágynak.
AIRBNB engedélyezett az épületben !
Az ingatlan állapota kiváló, így azonnal költözhető, vagy akár bérbe is adható, biztosítva ezzel a folyamatos jövedelmet. A lakás elektromos (infra) fűtéssel rendelkezik, amely modern és energiatakarékos megoldást kínál. A környék ellátottsága kiemelkedő, hiszen a közelben számos bolt, étterem és kávézó található, amelyek a mindennapi élet kényelmét szolgálják. Az ingatlan elhelyezkedése révén Ön a város legdinamikusabban fejlődő üzleti negyedében élhet, ahol a munka és a szórakozás egyaránt könnyedén elérhető. A belvárosi lakás előnye, hogy a közlekedési lehetőségek is kiválóak, hiszen a közeli metró- és buszmegállók révén gyorsan és egyszerűen eljuthat a város bármely pontjára.
Ez a tehermentes ingatlan nemcsak saját célra, hanem befektetésnek is kiváló lehetőség, hiszen a belváros mindig keresett helyszín a bérlők körében. A lakásban jelenleg is bérlő lakik, aki szívesen maradna,
így a bérbeadásból származó bevétel stabil és biztos forrást jelenthet. Az ingatlan adottságai és elhelyezkedése révén Ön egy olyan értékálló befektetésre tehet szert, amely hosszú távon megtérül.
Az ingatlanpiac folyamatosan változik, és egy ilyen lehetőség nem mindennapi, így érdemes minél előbb lépni. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és tapasztalja meg Budapest belvárosának nyújtotta előnyöket!
Az ingatlan jelenleg 3 helyrajzi számon található, az egységesítés folyamatban van !

Térkép

A hirdető elérhetősége

Szi-We Otthona Kft.

Doktor Tímea
+36 70 412