Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8897562

Duna House - József körút

55 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1941
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Luxus Lakás a Belváros Szívében - Különleges Lehetőség a Zrínyi utcában Bazilikától néhány lépésre Eladásra kínálunk egy kivételes lehetőséget a belváros szívében, a Zrínyi utcában található exkluzív lakásunkkal.
Az ingatlan a város elegáns és turista központjában helyezkedik el, közel éttermekhez, bárokhoz, a Bazilikához és kiváló tömegközlekedéshez.Ingatlan Részletei:Méret: 55 nm
Elrendezés: Amerikai konyhás nappali, 1 hálószoba
Eklektikus és merész stílusú dizájn
Különleges és egyedi atmoszféra
Tágas fürdőszoba, ahol mosógép is helyet kapott
Klasszikus ház első emeletén találhatóKét lift áll rendelkezésre a kényelmes közlekedésértKörnyék és
Elhelyezkedés:Az ingatlan a Zrínyi utca egyik gyönyörű klasszikus házában található. A környék az elegancia és a turisztikai látványosságok központja. Kényelmesen elérhető a város minden része, köszönhetően a kiváló tömegközlekedésnek, beleértve a metrót is. A környék éttermekkel, bárokkal és egyéb szolgáltatásokkal is gazdagítja az itt élők életét.Felújítás és Felszereltség:Az ingatlan teljes víz- és villanyhálózata felújítva lett, így az új tulajdonosnak nincs más teendője, csak beköltözni és élvezni az elegáns és komfortos életet. A fa nyílászárók korhű megjelenése tovább emeli az ingatlan egyediségét.Azonnal Birtokba Vehető:Az ingatlan tehermentes és azonnal birtokba vehető, így a vevő azonnal élvezheti a belvárosi élet nyújtotta kényelmet és szórakozási lehetőségeket.Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget a belváros szívében! Ha további információra vagy megtekintésre lenne szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velem.

1Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - József körút

Kun András
+36 70 654