Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8895940

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

48 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1900
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó lakás Budapest belvárosának kiemelt részén, a Kálvin tér közelében, az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar szomszédságában. Az ingatlan csendes, jó állapotú, másfél éve esett át tisztasági festésen.

A lakásban található egy kisebb szoba, amelyben 5 m2-es állógaléria található, valamint egy hálófülke. A fenntartási költségek alacsonyak: a közös költség havi 16 800 Ft, a víz, villany (vezérelt villanyóra) és gáz egyedi fogyasztás alapján fizetendő.

Az infrastruktúra kiváló, számos kulturális, szórakozási és bevásárlási lehetőség áll rendelkezésre. Közlekedési szempontból könnyen megközelíthető, mivel a közelben metró, trolibusz, busz és villamos vonalak találhatók.
M288160
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495