Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8864382

Domus Plusz Partner Kft. (OC)

96 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1901
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kivételes lehetőséget kínálunk a Károly körúton egy 4 szobás, 96 négyzetméteres, tehermentes lakás megvásárlására Budapest belvárosában.
Az ingatlan az 5. kerületben, a Dohány utcai Zsinagógától 2 percre található és számos előnnyel rendelkezik:

Jövedelmező Airbnb lakás: Az ingatlan eddig egy jól jövedelmező Airbnb-s lakásként működött, stabil bevételi forrást biztosítva tulajdonosának.
Ideális elhelyezkedés: Az ingatlan a belváros egyik legkeresettebb részén található a Deák Ferenc Térnél. A környék biztonságos és élettel teli, kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. A környék ellátottsága elsőrangú, számos bolt, étterem és szórakozási lehetőség található a közelben.
Az Magyarországra érkezők számára a legideálisabb elhelyezkedés: A turistáknak is a legmegfelelőbb helyen található, mivel a lakástól 5 percre áll meg a közvetlenül a reptérről érkező 100E busz.
Belső udvarra néző ablakok: A lakás csendes, nyugodt környezetet biztosít, mivel az ablakok a belső udvarra néznek, így nem kell aggódnia a körút zsivaja miatt.
Kialakítható nagyobb tér: A jelenlegi elrendezés könnyedén átalakítható egy nagyobb lakóterületté, köszönhetően a gipszkarton falaknak, melyek miatt rugalmasan átrendezhető az Ön igényei szerint.
Ideális állapot mindenki számára: Jelenlegi is könnyedén kiadható, de egy kis esztétikai ráncfelvarrással könnyedén prémium lakássá alakítható.

Ez az ingatlan nemcsak befektetők számára kínál jövedelmező lehetőséget, hanem családok és egyéni lakásvásárlók számára is ideális választás. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló alkalmat, hogy egy ilyen magas potenciállal rendelkező lakást birtokolhasson a belváros szívében!

További információért és megtekintési lehetőségért keressen bizalommal!

Amennyiben hitelt szeretne felvenni független hitelszakértőnk készségesen áll segítségére, hogy az ingatlan vásárlása a lehető leggördülékenyebben mehessen.
Ha eladna keressen minket bizalommal, teljes körű szolgáltatást nyújtunk, hogy a legjobb áron adhassa el ingatlanát.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Domus Plusz Partner Kft. (OC)

Váradi Márton
+36 70 465