Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8900479

V.ingatlan

72 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Kilátás Udvari
  • Tájolás Északnyugat
  • Ingatlan komfort Duplakomfortos
  • Parkolási lehetőség Utcán, közterületen
  • Építés éve 1895
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Rezsiköltség 40 000 Ft/hó
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budapest V. ker. Szabadság tér és a Parlament közelében, magas emeleti, 3 szobás, duplakomfortos lakás, felújított liftes házban eladó!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan V. kerület Lipótvárosban a Bajcsy-Zsilinszky útra merőleges Kálmán Imre utcában található. Patinás lakóépületek, szép terek, kormányzati épületek és állami hivatalok jellemzik a környéket. USA Nagykövetség, Nemzeti Bank, Parlament, Bíróságok 3-500 méterre vannak.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 28 lakásos, tégla építésű, eklektikus sarokház 1895-ben épült, Sziklai Zsigmond építész tervei alapján. (Legismertebb munkája a Párizsi nagyáruház, Andrássy út 39).
Az épület homlokzata nemrég került felújításra, elkészült a tetőfelújítás cserépfedéssel, új ereszcsatornákkal és tetőjárdákkal. Megújult a személyfelvonó és az udvar is. A pénzügyi helyzet rendezett, megtakarítása és egyéb tartaléka is van a háznak, köszönhetően a gondos közös képviselőnek. A lakóközösség kellemes, csendes, vigyáznak a közös értékekre. A lépcsőház tágas, tiszta és rendezett.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás a 4. emeleten helyezkedik el, átlagos állapotú, új fehér konyhabútorral felszerelt (csak a védőfólia kék rajta). Jelenleg 3 szobás, 2 fürdőszobás, amerikai konyhás nappali kialakítású. Mindkét hálószoba külön nyílik, extrán csendes belső udvarra néznek. A lakás épületen belüli elhelyezkedése kedvező, az ablakok előtt nincs mozgás.

Az ablakok eredetiek, 1+1 rétegű üveggel ellátottak, passzítás és mázolás után még sokáig használhatóak. A fürdőszobák 10 éve voltak felújítva, minden vezetéket cseréltek. Különböző igények szerinti felújítás szükséges lehet, festés-mázolástól a hosszú távra szóló teljeskörű felújításig. A lakás jól alakítható, a belső falak többsége válaszfal. Igény esetén videót szívesen küldünk.
Kábel tv, internet be van kötve.

LAKÁS MÉRETEI:
- előszoba: 5,6 m2
- amerikai konyhás nappali: 22.2 m2
- szoba: 25,5 m2
- szoba: 10,7 m2
- fürdőszoba-WC 1.: 5,4 m2
- fürdőszoba-WC 2: 3,2 m2
Belmagasság: 3,75 méter
Tulajdoni lapon: 72 m2
Alaprajz a fotók között található.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtés és a meleg vizet korlátlan mennyiségben cirkó gázkészülék biztosítja A társasház proxy-s kaputelefon rendszerrel felszerelt. A lakásban 25 Amper elektromos teljesítmény van kiépítve rézvezetékekkel.

KÖLTSÉGEK:
Közös költség 30.240 Ft, amely magába foglalja a víz- és csatornadíjat, a lift üzemeltetést, a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a karbantartást, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást. A lakás gáz és villany szempontból is bőven belefér a kedvezményes rezsi díjszabás kereteibe.

PARKOLÁS:
A tulajdonosoknak ingyenes parkolási engedély igényelhető az Önkormányzat parkolási társulásától. Egyébként fizető övezet. Továbbá a közeli mélygarázsokban lehetséges díj ellenében.

KÖZLEKEDÉS:
Nagyon jó a tömegközlekedés, 2-es Metro (Kossuth tér) és 3-as Metro (Nyugati tér vagy Arany János utca), 4-6-os villamosok 7 perc gyalogosan. 9-es és 15-ös busz, 70-72-78-76-os trolibuszok, 914-931 éjszakai járatok 1-5 perc sétával elérhetőek. Óvoda, kéttannyelvű iskola, színházak, üzletek, Szabadság téri park és játszótér 5- 8 perc távolságra találhatóak. Aldi és Lidl 5 perc gyalog.

Alkalmas csendes saját otthonnak, kisebb cégközpontnak, de kiadásra is jó vétel. A Budapesti Gazdasági Egyetem több épülete is a környező utcákban található. Kitűnő elhelyezkedése miatt mindenképp értékálló befektetés.

Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes, gyorsan birtokba vehető.
Kizárólagos megbízás, kulcs az irodában.
Rugalmasan megtekinthető.

Térkép

A hirdető elérhetősége

V. ingatlan

V.ingatlan
+36 20 582