Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8899426

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

100 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1940
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*****Megvételre kínálok egy MAGAS MINŐSÉGBEN FELÚJÍTOTT 4. emeleti, világos, 100 m2-es, 3 szobás, bútorozott ingatlant, részben a Dohány utcai Zsinagógára néző ablakokkal*****
A belváros szívében található luxus szinten felújított lakás, jó elosztással lett kialakítva, két hálószoba és két fürdőszobával. Az ár tartalmazza az összes gépet, bútort, dekorációt, felszerelési tárgyat!
A lakás teljeskörűen megújult: új fa hangszigetelő 3 rétegű nyílászárók, automata redőnyök, megújult gépészet, 3 db klíma, Bosch gépek (garanciális) kerültek beépítésre. Házközponti fűtés van.
Továbbá: valódi Olasz tölgy parketta, Porcelanosa csempék a falakon, Bretz kanapé és ágy, Ariostea Olasz kézmosó, Deante díjnyertes zuhany csaptelep, Blanco és Noken mosdótál és csaptelep, design csillárok, fólia mennyezet, eredeti Tom Dixon lámpák szolgálják az egyedi hangulatot. Patagónia természetes kő a nappaliban, kandallóval és kő munkapult a konyhában. A fürdőszobában fűthető üveg melegíti fel a helyiséget hűvös napokon.
A ház jól karbantartott, liftes!
Nyüzsgő belvárosi élet:
A környék tele van prémium üzletekkel, éttermekkel és kávézókkal, így minden nap új élményeket kínál. Kiváló közlekedési lehetőségek: több busz, METRO és villamosmegálló a közelben, és a Deák Ferenc tér, ASTORIA is 2 percen belül.

Ha egy világos, tágas ugyanakkor exkluzív belvárosi otthont keres, akkor ez a lakás az Ön számára ideális választás!
Bővebb információért, megtekintésért keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

Herczeg Márta Fruzsina
+36 50 105