Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8911116

Homes for Sale Kft.

161 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1930
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálunk egy bruttó 161 nm-es, két különálló apartmanná alakított ingatlant, amely négy hálószobával rendelkezik, és biztos hozamot garantáló Airbnb lehetőséget kínál, korábban nagyon jó értékeléssel üzemelt is így.
Az ingatlan egy elegáns, szépen karbantartott épületben található, Budapest szívében.

Ez a lakás tökéletes választás azok számára, akik modern luxust keresnek kiváló elhelyezkedéssel, valamint biztosítékot jövedelmező befektetésre.
Az ingatlan kiemelkedő adottságainak köszönhetően hosszú és rövid távú bérbeadásra is alkalmas, garantálva a magas hozamot.
Az Airbnb használati lehetőség külön vonzerő, hiszen a környék dinamikus idegenforgalma és a lakás kiváló felszereltsége biztos bérlői kihasználtságot biztosít.

A lakás modern, igényes kivitelezése, tágas terei a legmagasabb színvonalú anyagok felhasználásával készültek.
A négy hálószoba mellett a nappali, a teljesen felszerelt konyhák és az elegáns fürdőszobák is a kényelmet és az otthonosságot szolgálják.
A gondosan megtervezett belső terek az otthon melegét és a modern városi élet kényelmét egyaránt nyújtják.

A lokáció szintén verhetetlen: a belváros szívében, a Parlament és számos nevezetesség közvetlen közelében helyezkedik el, így minden fontos kulturális, szórakozási és szolgáltatási pont könnyen elérhető. A város pezsgő élete, a közlekedési kapcsolatok, a parkok és éttermek mind hozzájárulnak az ingatlan vonzerejéhez.

Ez az ingatlan nemcsak otthonként, de hosszú távú befektetésként is kiváló lehetőség. Amennyiben Ön is szeretne egy ilyen különleges lakás tulajdonosa lenni, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a megtekintés érdekében!

165000000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Homes for Sale Kft.

Csuha Attila
+36 70 465