Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8895918

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

52 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1910
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Köszönöm, hogy érdeklődik hirdetésem iránt! A Parlament és a Duna-part közvetlen közelében kínálok megvételre egy teljeskörűen, ízlésesen felújított földszinti, két külön bejáratú (utcafronti és udvari) lakást. Felújítás során kiépítették a 3 fázist, a galérián a vízkiállást, kamera rendszert, beépített konyhát, kicserélték a nyílászárókat. Az ingatlan számos lehetőséget rejt magában. Ajánlom befektetőknek, hisz üzleti szempontból kiválóan alkalmas szépségszalon kialakítására, akár 6 fodrász részére, valamint mellettük kozmetikus és körmös is helyet kaphat a helyiségben. Az ingatlan megfelel ügyvédi, könyvelő irodának, de bármilyen más irodai tevékenységre, valamint rövid-, illetve hosszú távú bérbeadásra.
Ajánlom kisebb létszámú, egy gyerekes család vagy fiatal pár igazi otthonának is. A lakás igazi intimitását az adja, hogy az utcafront felől is van külön bejárata, így teljesen el tud szeparálódni a házban lakóktól.
A tulajdoni-lap szerint 52 m2-es, lakás megnevezésű ingatlan valójában 74 nm hasznos alapterületű, a teljes értékű galériának köszönhetően. Központi elhelyezkedésű, itt minden megtalálható pár percen belül: Aldi, Lidl, Spar, CBA. M2 metró Kossuth téri megállója, M3-as metró Arany János utcai megállója, 15-ös busz, 2-es villamos gyalogos távolságban. Csendes, forgalommentes utca, Kossuth tér, Vörösmarty tér, Bazilika, Szabadság tér pár perce.
A Booking. com-mal van szerződése rövidtávú kiadásra.
M287877
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495