Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8818577

Duna House Óbuda

58 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1979
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Budapest 9. kerületében, a népszerű József Attila ltp-n, egy 58 négyzetméteres 1+2 félszobás, étkezős, ERKÉLYES panellakás!

Az ingatlan egy tízemeletes panelház 2. emeletén helyezkedik el. Az ablakok műanyag nyílászárókra lettek cserélve, a fűtésről egyedi mérős távfűtés gondoskodik, a lakás vízórával felszerelt.

A lakás elrendezése kiváló, a félszobák az étkezőből, a nappali az előszobából nyílik, tehát minden szoba külön bejárattal rendelkezik, holmijaink tárolására rendelkezésre áll egy gardrób is.

Az ingatlan jó állapotú, így az új tulajdonos akár azonnal beköltözhet, vagy saját ízlése szerint alakíthatja tovább. A lakáshoz tartozik egy erkély is, mely tökéletes hely egy kávézáshoz vagy egy esti pihenéshez.

Az ingatlan Budapest első lakótelepén, a József Attila lakótelepen található. A telepen nagyon családias közösség található és tele van zöld területekkel, parkokkal, játszóterekkel. Sportolni vágyóknak a Nyúldomb nyújt lehetőséget a különböző szabadtéri sportok űzéséhez. Élelmiszerüzletek, gyógyszertárak, kávézók, pékségek, cukrászdák, iskolák, bölcsődék, óvodák és még éttermek is találhatók a lakótelep szívében. A lakótelepen a 181-es BKK busz jár körbe, így még sétálni sem kell az egyébként a lakótelep szélén található 2 db. ( Ecseri út, Pöttyös u. ) M3-as metrómegállóig. A 281-es BKK busz is bejár a lakótelepre, amivel Ferencváros belső része is elérhető. A telep szomszédságában található a Shopmarkt és a KÖKI Terminál bevásárlóközpontok, a plázázni vágyók kedvéért. Akik nagyobb bevásárlást terveznek, azoknak kb. 10 percnyi autózást követően elérhető az M5 Bevásárlócenter ( Tesco, Auchan, IKEA, XXL Lutz, OBI, Media Markt, Euronics, Decathlon, Mountex, Brendon, Líra, Diego ), ahova busszal is el lehet jutni.


Jöjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot!!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House Óbuda

Nyári Krisztián
+36 70 269