Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8900795

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

36 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*** IX. KERÜLET SZÍVÉBEN, KÖZÉPSŐ-FERENCVÁROSBAN - 36 NM-ES - NAPFÉNYES - 1 SZOBÁS (+ HÁLÓFÜLKÉS) - FELÚJÍTOTT PANEL LAKÁS - ELADÓ - CSENDES, PARKOS KÖRNYEZETBEN.***

NÉPSZERŰ LOKÁCIÓ - Airbnb lehetőség!!!

Az M3 metró Nagyvárad téri megállójától 7 percre elhelyezkedő, 2. emeleti lakás két irányba tájolt, a nappali DNY-i, a konyha ÉK-i tájolású. Mindkét helyiség ablakaiból zöld lombkoronára, illetve madárcsicsergéstől pihenőparkra látunk rá.

Az ingatlan magas emeleti elhelyezkedésének, tájolásának és nagy méretű ablakainak köszönhetően világos, napfényes.

A lakást ötletes, praktikus megoldások jellemzik: az előszobában 3 m szélességben tolóajtós beépített szekrény biztosítja a rendezett tárolás lehetőségét, a nagy méretű szobában igény szerint elszeparálható hálófülke került kialakításra.

A lakást pár éve teljeskörűen felújították:
- modern konyhabútort építettek be, beépített sütővel és mikróval,
- a konyhába, a folyosóra és a szobába laminált padló került,
- a fürdőben és a WC-ben hidegburkolat és szaniter csere történt,
- elvégezték a külső-belső nyílászárók, illetve a radiátorok cseréjét is. Az ablakok rendkívül jó hang- és hőszigetelést biztosítanak, alumínium redőnnyel felszereltek.

A lakás rezsije rendkívül alacsony, a közös költség 7488 Ft/hó.

Az ingatlan egy 10 emeletes, liftes panel épületében, a 2. emeleten található. A lakóközösség kiváló, csendes, a lépcsőház és a folyosók is mind rendezettek, tisztán tartottak.

Ajánlom mindenkinek, akinek fontos a központi lokáció, a kiváló városi infrastruktúra, de nem szeretne lemondani a természet közelségéről sem, az Orczy-kert nyújtotta sétákról, kocogásról. A közelben óvodák, iskolák, kisebb üzletek, pékség, gyógyszertár, dohánybolt található. Pár perc sétával elérhető a Klinikák metrómegálló, a Nagyvárad tér és a Corvin sétány is, ahol vásárlási lehetőségek, éttermek, gyógyszertár, fitneszterem és további változatos szolgáltatások is mind megtalálhatók.

A város szívében van, kiváló a közlekedés: 3 perc sétával elérhető a Balázs Béla utca villamosmegálló, ahonnan a 24-es és a 23-as villamossal megközelíthetők a környék egyetemei (SOTE, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, ELTE, BME, Corvinus), a Keleti pályaudvar.
Az M3 metró Nagyvárad téri megállója 7 perc alatt érhető el gyalogosan, a Semmelweis-Klinikák metrómegálló szintén nagyon közel van. A metróval néhány perc alatt a belvárosba érhetünk.

Első lakásnak, párnak vagy befektetőknek is jó választás! Az alacsony rezsi, az egyetemek közelsége, a jó közlekedés és bevásárlási lehetőségek miatt könnyen kiadható. Airbnb sem tiltott a társasházban.

Az ingatlan tehermentes, rövid határidővel birtokba vehető!

M288300
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495