Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8906675

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

102 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1999
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

HATALMAS BELSŐ PARKOS DESIGN LAKÁS A TOMPA UTCÁNÁL

102 NM-ES, 3 ERKÉLYES, AMERIKAI KONYHÁS, 3 HÁLÓSZOBÁS, MÉLYGARÁZZSAL, TELJES BÚTORZATTAL, GÉPESÍTVE.

BEFEKTETŐKNEK (RÖVID ÉS HOSSZÚ TÁVÚ KIADÁSRA) VALAMINT CSALÁDOKNAK IDEÁLIS

Eladó a Középső-Ferencvárosban a Liliom utcában (a Tompa utca és a Mester utca között) egy amerikai konyhás, 3 hálószobás, 3 erkélyes, 2 fürdőszobás, igényesen bútorozott, 3. emeleti, 102 nm-es, belső két szintes ingatlan: design betonlépcső, tölgy étkező asztal, antracit színű ajtó és igényes burkolatok jellemzik a világos és csendes lakást. Mivel nemrég festették ki, így költözhető vagy egyből kiadható. A vételár részét képezik a konyhai gépek - mikró, sütő, gázfőzőlap, mosogatógép -, valamint a fürdőszoba mosó- és szárítógépe is.

Az alsó szinten található egy teljesen gépesített amerikai konyha és egy tágas nappali utcára néző erkéyl. Mellette található egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, valamint egy hálószoba belső zárt parkra néző erkéllyel, beépített gardróbszekrényekkel, de az előszoba gardrób szekrénysora is rengeteg tárolóhelyet biztosít. A bútorok egyedi tervezésűek, nagyrészt beépítettek. Az emeleten dolgozósarok, valamint 2 hálószoba belső parkra néző erkéllyel, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy külön WC található.
A ház 1999-ben épült az eredeti homlokzat megtartásával. A lakás 2019-ben teljes körű felújításon esett át, idén nyáron pedig tisztasági festésen. Központi kazánnal rendelkezik, minden lakáshoz egyedi mérő tartozik. A fűtés minden helyiségben egyedileg szabályozható mobilról is. Bár az ingatlan csendes és a belső fás park is kellemes klímát biztosít, de klimatizált is, a szobák ablakai redőnnyel és szúnyoghálóval - a nappali elektromos redőnnyel - felszereltek, a Velux 3 rétegű tetőablakok pedig árnyékolhatóak. A lakáshoz pinceszinten tároló, és a belső parkon át megközelíthető teremgarázs hely is tartozik. A garázsbeálló a lejáró közvetlen közelében van.
5 percre van a 4-6 villamos, a 2-es villamos, a 3-as metró megállója, a Ráday utca/Bakáts tér. Egyetemek (SOTE, Corvinus, NKE) általános-és középiskolák, ovik és bölcsik gyalogosan elérhetők. Pár perc sétára találhatók a nagyobb üzletek is (Aldi, Spar, dm, Rossmann, pékségek és a Corvin Plaza), valamint számtalan étterem, pékség és pub is.

M289095
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495