Eladó Lakás
Hirdetéskód: 6910625

Rosalia Ház Kft.

74 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • Belső szintek 7
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

3.10.

A Sobieski J. 2-4. társasházban 75 db különböző méretű lakásból választhatnak a jövőbeni tulajdonosok, mindemellett, 26 db pinceszinti, 21 db földszinti teremgarázs-beálló és 8 db tároló kapott helyet.
Az Öko Társasházaink következő üteme a Középső-Ferencváros megújult környezetében, kiváló közlekedés mellett, mégis egy csendes, egy irányú utcában épül. Pár perc sétával több villamosvonal, illetve a 3-as metró is könnyen elérhető. A közelben számos üzlet és több bevásárlóközpont is kiszolgálja a lakókat. A gyermekeket játszóterek és parkok várják, a fiatalok több étterem közül is választhatnak.
A társasház lakói Középső-Ferencváros legnagyobb zárt parkjának csendjét és nyugalmát is élvezhetik. Mindez a kényelem 21. századi technikai megoldásokkal párosul. A geotermikus rendszerű társasházi lakásainkban nemcsak a fűtés, hanem a hűtés és a használati melegvíz ellátás is geotermikus energiával történik.
A geotermikus energiaellátás segítségével olyan új, a 21. század elvárásainak megfelelő lakásokat építünk, amely alacsony rezsi költsége mellett energiatakarékos, környezetbarát és allergiamentes is.

A hirdetésben szereplő lakás mérete, az alapterület és a terasz feléből kerül kiszámításra.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Rosalia Ház Kft.

Terjék Tímea
+36 30 625