Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8911464

Mavalux kft

53 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Budapest szívében, a Bakáts tér közvetlen közelében, a Ráday utcában eladó egy 53 nm-es, harmadik emeleti, rendkívül jó elosztású, teljesen felújított lakás. Ez az ingatlan már csak beköltözésre vár!

A lakás kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a tágas, amerikai konyhás nappali, ahol a konyha, étkező és nappali rész harmonikusan megfér egymás mellett, mindegyik ideális méretű. A hálószoba és a fürdőszoba szintén kiváló méretűek és elrendezésűek. A lakás a folyosó utolsó lakása, így az ablakok előtt nincs átjárás, ami csendes és zavartalan környezetet biztosít.

Az ingatlan műszaki állapota kiváló: a burkolatok, nyílászárók és az összes vezeték (víz, villany, csatorna) cseréje megtörtént. A modern komfort érdekében a lakásban padlófűtés lett kiépítve, klasszikus mika kazánnal, és mindkét szobában fűtő-hűtő klíma is található. A lakás energiahatékonyságáról 12 cm-es EPS szigetelés a padlóban, valamint 4 cm-es szigetelés az álmennyezetben gondoskodik, így télen is alacsony fenntartási költségekkel számolhat.

A hálószoba mellett egy különálló gardróbszoba is található, ahol kényelmesen tárolhatók az itt lakók ruhái és egyéb holmijai. A lakás akár teljes bútorzattal és felszereléssel is megvásárolható, külön megállapodás alapján.

A társasház állapota átlagos, pénzügyei rendezettek.

A környék kiváló közlekedéssel rendelkezik: a 4-6-os és 2-es villamos megállója 3 perc sétára található, a kék metró egy villamos megállónyira van. A Nehru park közelsége további előnyt jelent, ahol játszótér, sportpályák, a Ráday utcában pedig kávézók és sörözők várják a kikapcsolódni vágyókat.

Airbnb engedélyezett a házban, így befektetésnek is ideális választás!

Vételár: 69,9 MFt
Refszám: 9904

Ez a lakás a belváros egyik legjobb elosztású ingatlana – ne hagyja ki, hívjon bizalommal, és nézze meg személyesen!

Hívjon bizalommal a megadott számon!
Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom.
Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan
Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük.

Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik.

Irodánk ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére.
Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Mavalux kft

Békési Katalin
+36 70 467