Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8924317

Tipp Ingatlan Kft

89 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1911
  • Fűtés Gáz (konvektor)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

IX., kerület, Bakáts térnél, 89 nm-es, 3 szobás, 2. emeleti, felújított lakás eladó átlagos állapotú, 6 szintes, liftes házban.



A közös költség 34 308 Ft, minden egyéb egyedi fogyasztás alapján mérőórák segítségével számlázódik. Az ingatlan fűtéséről látvány gáz konvektorok és hűtő-fűtő klímák gondoskodnak ( mindhárom szobában ), a fürdőszobában töröközőszárítós radiátor található. A melegvízet villanybojler biztosítja.



A lakásba belépve jobbra találjuk az amerikai konyhát és a kapcsolódó nappalit, balra az étkezőt és a zuhanyzós fürdőszobát.  A bejárati ajtóval szembeni ajtó a kisebb hálószobába nyílik. A nagyobbik hálószoba az előszobából a fürdőszobán keresztül közelíthető meg. A lakás kifejezetten világos, benapozott, ugyanakkor ablakai redőnnyel sötétíthetőek. Dél nyugati tájolású, utcai nézetű.



A lakás frissen felújított, beleértve  a vezetékeket, burkolatokat,  parkettát,  az utcai nyílászárókat.  



A ház lakóközössége csendes.  A házban a tavalyi évben felújításra került a villany fővezeték, illetve több emeleten a körfolyosó is, az idei évben várhatóan egy kamerarendszer is kiépítésre kerül majd. A környék folyamatos fejlődésben van, a közelmúltban újult meg a szomszédos Bakáts tér és Csarnok tér.



Parkolni az utcán lehetséges. A Corvin negyed, a Kálvin tér, a 4-es 6-os, 2-es villamosok gyaloglótávolságra elérhetőek. A közelben bevásárló csarnok, Pláza, éttermek.



Várom hívását !



 



 


Térkép

A hirdető elérhetősége

Tipp Ingatlan Kft

Ványik Edina
+36 20 325