Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8905294

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

102 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1999
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

HATALMAS BELSŐ PARKOS DESIGNLAKÁS A TOMPA UTCÁNÁL

102 NM-ES, 3 ERKÉLYES, AMERIKAI KONYHÁS, 3 HÁLÓSZOBÁS, MÉLYGARÁZZSAL, TELJES BÚTORZATTAL, GÉPESÍTVE

BEFEKTETŐKNEK (RÖVID ÉS HOSSZÚ TÁVÚ KIADÁSRA) VALAMINT CSALÁDOKNAK IDEÁLIS

Eladó a Középső- Ferencvárosban a Liliom utcában (a Tompa utca és a Mester utca között) egy amerikai konyhás, 3 hálószobás, 3 erkélyes, 2 fürdőszobás, igényesen bútorozott, 3. emeleti, 102 nm-es, belső két szintes ingatlan: design betonlépcső, tölgy étkező asztal, antracit színű pajtaajtó és igényes burkolatok jellemzik a világos és csendes lakást. Mivel nemrég lett festve, így költözhető vagy egyből kiadható. A vételár részét képezik a konyhai gépek - mikró, sütő, gázfőzőlap, mosogatógép -, valamint a fürdőszoba mosó- és szárítógépe is.

Az alsó szinten található egy teljesen gépesített amerikai konyha és egy tágas nappali utcára néző erkéllyel. Mellette található egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, valamint egy hálószoba belső zárt parkra néző erkéllyel, beépített gardróbszekrényekkel. De az előszoba gardrób szekrénysora is rengeteg tárolóhelyet biztosít. A bútorok egyedi tervezésűek, nagyrészt beépítettek. Az emeleten dolgozósarok, valamint 2 hálószoba belső parkra néző erkéllyel, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy külön WC található.
A ház 1999-ben épült az eredeti homlokzat megtartásával. A lakás 2019-ben teljes körű felújításon esett át, idén nyáron pedig tisztasági festésen. A ház központi kazánnal rendelkezik, minden lakáshoz egyedi mérő tartozik. A fűtés minden helyiségben egyedileg szabályozható mobilról is. Bár az ingatlan csendes és a belső fás park is kellemes klímát biztosít, de klimatizált is, a szobák ablakai redőnnyel és szúnyoghálóval - a nappali elektromos redőnnyel - felszereltek, a velux 3 rétegű tetőablakok pedig árnyékolhatóak. A lakáshoz pinceszinten tároló, és a belső parkon át megközelíthető teremgarázs hely is tartozik. A garázsbeálló a lejáró közvetlen közelében van.
5 percre van a 4-6 villamos, a 2-es villamos, a 3-as metró megállója, a Ráday utca/Bakáts tér. Egyetemek (SOTE, Corvinus, NKE) általános-és középiskolák, ovik és bölcsik gyalogosan elérhetők. Pár perc sétára találhatók a nagyobb üzletek is (Aldi, Spar, dm, Rossmann, pékségek és a Corvin Plaza), valamint számtalan étterem, pékség és pub is.

Az ingatlan per és tehermentes. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, nyugodtan hívjon a hét bármely napján!Az OTP Ingatlanpont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és pénzügyi konstrukciókat kínálunk.
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést és a kapcsolódó ügyek intézéséhez segítséget nyújtunk.

M289095

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Juhász Emese
+36 70 369