Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8866665

Homes for Sale Kft.

37 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2020
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Középső Ferencvárosban, a Nádasdy utcában található ez a kiváló állapotú, 37 m2-es, 2 szobás lakás.
Az ingatlan egyedi méréssel rendelkező házközponti fűtéssel és klímával van ellátva, így a lakók minden igényét kielégíti.
Az ingatlanhoz tartozik egy 8 m2-es terasz, és saját kizárólagos használatú kertrész is, ahol kellemes nyári estéket tölthetünk el.
A lakás elhelyezkedése kiváló, hiszen a közlekedési lehetőségek széles skáláját kínálja. Az autósoknak sem kell aggódniuk, hiszen a közelben található az M3-as autópálya, így könnyedén elérhetik a város bármely pontját. A tömegközlekedési lehetőségek szintén kiválóak, hiszen a 4-es és a 6-os villamos, valamint a 3-as metró is könnyen elérhető. A környék csendes és biztonságos, így akár fiatal felnőtteknek is ajánljuk az ingatlant.
A közeli parkok és zöld területek lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra és a sportolásra is. Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen szakértői tudásunkkal és tapasztalatunkkal az ingatlanvásárlás folyamata gördülékeny és zökkenőmentes lesz.
Ne habozzon, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

72900000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Homes for Sale Kft.

Bácskai Nikolett
+36 70 716