Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8889519

Homes for Sale Kft.

41 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2024
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

A IX. kerületben, a Mester utcában, a SPIRIT Residence-ben eladásra kínálok egy 4.emeleti, csendes, belső kertre néző ,ERKÉLYES lakást.

Az ingatlan 2 szobás, 41 m2-es amerikai konyhás nappalival és hálóval rendelkező modern, fiatalos, világos, DNy-i tájolású lakás. A vételárát képezik a teljesen új, prémium minőségű bútorok valamint a teljes gépesítés.

A nyílászárók elektromos redőnyökkel vannak ellátva, fűtését és a klimatizáltságát mennyezeti hűtő-fűtő rendszer adja, ami központ által vezérelt.

A közös költség 18.000Ft/hó

Energetikai Tanúsítványa általi besorolás A++

A Spirit Residence Budapest egyik leggyorsabban fejlődő kerületének népszerű pontján, a Mester utca és az Ipar utca közötti területen helyezkedik el.

A projekt közvetlen közelében találhatóak nagymúltú egyetemek, rövid sétatávolságra található a Duna-part, valamint a Körút pezsgő forgataga. A környéken zajló előremutató fejlesztésekből várhatóan jelentős felértékelődést könyvelhetnek el a vásárlók, amennyiben ebben a kerületben vásárolnak új lakást, ezért nemcsak modern lakókörnyezetet, hanem kiváló befektetési lehetőséget is kínál a Spirit Residence.

Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bank független hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen.
Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.

Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal!

85650000 Ft

Térkép

A hirdető elérhetősége

Homes for Sale Kft.

Csuha Attila
+36 70 465