Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8911653

GDN Ingatlanhálózat - Best Sellers

36 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Házközponti fűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Házközponti fűtés egyedi méréssel
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

IX. kerület, Márton Residence-ben kínálunk eladásra egy újszerű, csendes, másfél szobás, földszinti, kertkapcsolatos lakást.

Az ingatlan egy 2005-ben épült, rendezett társasházban helyezkedik el, amely stabil pénzügyi alapokkal és jó lakóközösséggel rendelkezik.
A lakás 36 m²-es, és egy 22 m²-es, kertkapcsolatos, privát terasz is tartozik hozzá, ami ideális helyet biztosít a pihenésre és kikapcsolódásra.

A lakás az elmúlt időszakban átfogó felújításon esett át, mely során a következő munkálatok történtek: Teljes burkolatcsere, Szaniterek cseréje, Új konyhabútor, Víz- és villanyvezetékek cseréje, Nyílászárók cseréje, Motoros redőnyök, Új klímaberendezés, Teljes festés.

A lakás elhelyezkedése rendkívül kedvező.
Minden fontos szolgáltatás és bevásárlási lehetőség karnyújtásnyira található: a SOTE intézményei, gyógyszertárak, valamint számos bevásárlóközpont, Spar, Tesco, Aldi, és Penny Market.

Tömegközlekedési lehetőségek: az M3 metró, valamint a 24-es, 2B, 23-as és 51A jelzésű villamosok mind a közelben találhatók, így Budapest bármely pontja könnyedén elérhető.

Elhelyezkedése miatt ideális lehet egyetemisták, fiatal párok részére, akik a belváros közelében szeretnének élni, de kiváló lehetőség befektetési célból kiadásra is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, további információra lenne szüksége, hívjon bizalommal!
ID:374776 ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 374776

Térkép

A hirdető elérhetősége

GDN Ingatlanhálózat - Best Sellers

Füredi Felícia
+36 30 828