Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8917235

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

54 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1965
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Budapest IX. kerület, Külső-Ferencváros közkedvelt lakóparkjában, a József Attila lakóparkban, egy 54 nm-es, kétszobás, jó elosztású, IX. emeleti, világos, napfényes, erkélyes társasházi lakás.

Az ingatlan egy tízemeletes liftes, panelházban található, parkra néző erkéllyel. A szobák különállóak, a fürdőszoba és a konyha ablakos. A szobák parkettásak, a többi helyiség hidegburkolatos.

A társasház több mint 10 évvel ezelőtt részt vett a panelprogramban, 5 cm-es külső szigetelést kapott, a lakások ablakai műanyagra lettek cserélve, ennek köszönhetően a fűtésköltség nagyon kedvező lett. A közüzemi díjak egyedi mérőórák alapján kerül elszámolásra.

A lépcsőház tiszta, rendezett, karbantartott, a lakóközösség összetartó. A lakók által teremtett családias légkörben mindenki jól érzi magát, ezért az emberek szeretnek ott élni.

A környék bekamerázott, így nagyon biztonságos. Pár perc sétatávolságra modern, EU-s szabványnak megfelelő, jól felszerelt, több korosztályt kiszolgáló szabadidő park található. A parkban, illetve a közeli erdőben rengeteg zöldfelület fogadja az ott élőket. Ebbe az utcába csak az tér be, aki itt lakik, emiatt a gyerekeket nyugodtan ki lehet engedni játszani, focizni, biciklizni. A közeli erdő számtalan kikapcsolódási lehetőséget biztosít (séta, kocogás, futás, kerékpározás, nagyobb baráti összejövetelek, grillezés).

A közelben óvoda, általános iskola, gyógyszertár, bevásárlóközpont, posta, bank található.

A parkolás a ház előtti utcában fizetős, mindig van szabad parkolóhely!

Kitűnő elhelyezkedésének köszönhetően a város bármely pontja tömegközlekedéssel (autóbuszok, villamosok, metró) is nagyon könnyen megközelíthető.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bátran! Szükség esetén teljeskörű ügyintézéssel (kedvezményes hitelkonstrukcióval, megbízható ügyvédi közreműködéssel) állok a rendelkezésére!

Referenciaszám: M290059

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Pető Tamás
+36 30 416