Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8748621

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

88 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1920
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Belső-Ferencváros frekventált részén kínálok megvételre egy 3 szobás 88 m2-es 2. emeleti erkélyes lakást. A belváros szívében, csendes, jó környéken található.

Patinás ingatlan, amely utcai nézetű, polgári jellegéből adódóan nagy belmagasságú, és eredeti, nagyon szép fa ajtók, és gyönyörű stukkó díszítés található benne.

A lakás beosztása kiváló. Tágas előszobába érkezünk, ami egybenyitott a konyha-étkezővel, és ahonnan szinte az összes szoba megközelíthető. Patinás, ugyanakkor műszakilag korszerű a lakás. A meleg vizet és a fűtést kombi cirkó szolgáltatja. A kádas fürdőszoba és a WC külön helyiségben van. Az ingatlan két tárolóhellyel rendelkezik, egyik az ingatlanon belül, a másik pedig a pincében.

A ház elegáns, karbantartott, kulturált a lakóközösség.

A Ferenc körút, az Üllői út és a Kálvin tér közelsége miatt számos busz-, metró- és villamosjárat is elérhető pár perc sétával.

Az ingatlan vonzáskörzetében éttermek, kávézók, kisebb vagy nagyobb élelmiszerboltok, gyógyszertár, drogéria is megtalálhatók.

Remek választás lehet családosoknak, fiataloknak, kezdő lakásként a bölcsődék és iskolák közelsége miatt, de Budapest főbb egyetemei is könnyen elérhetőek pár perc sétával is.

A ház egyediségéhez az is hozzájárul, hogy az udvarba lépve egy máig működő unitárius templom található.

Hívjon, akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Horváth Terézia
+36 70 708