Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8898463

Duna House Óbuda

50 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó a József Attila lakótelep szívében - a Dési Huber utca 3 szintes téglaépületében - egy első emeleti, 50 m2-es, 1 szobás+hálófülkés, erkélyes, parkra néző lakás!

Az ingatlan közepes állapotú, konvektor-fűtéses, a felújítás során érdemes a hálófülkét konyhává alakítani, a tágas konyhából pedig egy gyönyörű hálószobát varázsolni! Az ablakok 10 éve lettek kicserélve és ekkor volt kifestve a lakás, a konyha és a fürdőszoba a 80-as évek ízlésvilágát tükrözik, de a lakás állapota megkímélt, rendezett. Összességében - egy felújítás már esedékes lehet, de az ingatlan jelen állapotában is működőképes és lakható, egy tisztasági festéssel beköltözhető.
Parkra néző, tágas, a délelőtti órákban napos erkélye minden bizonnyal sok örömöt fog szerezni a jövőbeli tulajdonosának! Fontos részlet lehet, hogy külön kamra is van, valamint a pincében egy saját tároló is a rendelkezésre áll.

A ház a 60-as években épült, szépen karbantartott, tiszta épület, amelyben nincs lift, de az első emeleti elhelyezkedés talán nem fog gondot okozni.

A környék közlekedése kiváló, hiszen a ház az M3 metró megállótól kb 5 perces sétatávolságban van, illetve egyéb tekintetében is nagyon kedvező, hiszen sétatávolságban elérhetünk több óvodát, iskolát és a boltok közül a Lidl, Spar, DM, illetve a ház mellett egy kiváló pékség is rendelkezésre áll!

Az ingatlant ajánljuk az idősebb és a fiatal korosztály számára is, de a remek adottságok miatt bérbeadásra is kiválóan alkalmas!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House Óbuda

Zsigmond Katalin
+36 30 893