Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8889649

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

59 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1986
  • Fűtés Távfűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladásra kínálunk Újpesten az SZTK környékén egy három szobás, szép állapotú panellakást.
Az ingatlan rendezett, parkos környezetben lévő, karbantartott, liftes, jó lakóközösségű társasház negyedik emeletén helyezkedik el.

Az 59 nm alapterületű, pár éve igényesen felújított lakás rendkívül jó elosztású, mindhárom szoba külön nyílik, a felújítás során a folyosón hatalmas gardróbszekrény lett beépítve, illetve az egyik kisebb szoba gardróbbá lett alakítva. Az étkezős konyha gépesített, a fürdőszoba beépített zuhanyzós, a WC külön helyiségben helyezkedik el. A lakásban a nyílászárók korszerűsítve lettek, redőnyökkel lettek ellátva, két légkondicionálót szereltek be, biztonsági ajtó került beépítésre, és riasztó lett kiépítve. A vételár részét képezik a beépített bútorok. Az egész lakásra jellemző a harmónia és az ízlésesség, ide már csak beköltözni kell.
A lakás rugalmasan költözhető, tehermentes.
Közösköltség 17 500 Ft

Kiváló a közlekedés: Több busz- és villamosmegálló is elérhető, valamint a M3 metróvonal tömegközlekedéssel 10 perc alatt megközelíthető, így a város bármely pontja gyorsan elérhető.
A környéken számos iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, orvosi rendelő és park található, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Győrfi Barbara
+36 70 442