Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8924256

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

56 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1930
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Budapest 4. kerületében egy családbarát, tágas ingatlan, amely ideális választás lehet azoknak, akik nyugodt, mégis jól megközelíthető környezetben keresnek új otthont!

Ez a 3 hálószobás, amerikai konyhás lakás egy hatalmas nappalival büszkélkedhet, ahol az egész család kényelmesen elfér. A nappali közvetlen kapcsolattal rendelkezik a saját, elkerített kerthez, ahol a gyerekek biztonságban játszhatnak, a felnőttek pedig élvezhetik a friss levegőt vagy akár az esti meghittséget.

A lakás dupla tájolású, így a nagy ablakoknak köszönhetően a nappali és a hálószobák is mindig világosak és napfényesek. Az egyik oldalról a csendes utcára, a másikról pedig a privát kertre nyílik kilátás, amely biztosítja a meghitt, nyugodt légkört.

A közelben minden szükséges szolgáltatás megtalálható: óvodák, iskolák, bevásárlási lehetőségek és zöld parkok is, így az ingatlan valódi otthonként szolgálhat minden korosztály számára. Ha fontos számodra a tágas tér, a természet közelsége és a kiváló elhelyezkedés, ne keress tovább!

Lépj velem kapcsolatba, és gyere el, nézd meg személyesen ezt a remek lehetőséget, amely tökéletes otthona lehet családodnak!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest IV. kerület József Attila utca 94-100 - OTP Ingatlanpont Iroda

Kocsis Dávid
+36 31 781