Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8864367

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

59 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1986
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Újpest frekventált részén, az Árpád Üzletház közelében, eladó egy felújított, 59 négyzetméteres panel lakás, amely ideális választás családok és befektetők számára egyaránt!

A lakás egy tágas nappaliból és két külön bejáratú, 8 négyzetméteres hálószobából áll, amelyek mind külön nyílnak, így akár három külön szobaként is használhatók. A klimatizált ingatlanban a nyári melegben is kellemes hőmérsékletet biztosít. A lakás új, hő- és hangszigetelő műanyag nyílászárókkal rendelkezik, ami nemcsak az energiatakarékosságot növeli, hanem a zajszintet is csökkenti. Az új, több ponton záródó biztonsági ajtó garantálja a maximális védelmet.

A jól felszerelt konyha és a modern burkolatokkal és szaniterekkel ellátott zuhanyzós fürdőszoba szintén a lakás része. Emellett beépített szekrények és tárolóhelyek biztosítják a praktikus elrendezést és a rend fenntartását.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló: számos busz- és villamosmegálló, valamint a M3 metróvonal is könnyen megközelíthető, így a város bármely pontja gyorsan elérhető. A környéken iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek, orvosi rendelők és parkok találhatók, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet. Az Árpád Üzletház közelsége pedig számos vásárlási és szórakozási lehetőséget kínál.

Ez a lakás remek lehetőség mindazok számára, akik kényelmes, modern otthont keresnek Budapest szívében. Ne hagyja ki ezt a kivételes ajánlatot!

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is!

Referenciaszám: M285152

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Győri Eszter
+36 70 792