Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8835275

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

56 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Távfűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1970
  • Fűtés Távfűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Kizárólag Irodánk kínálatában!

Első emeleti,56nm-es, 1+ 2 szobás TEHERMENTES panellakás vált eladóvá, Újpest Központtól 2 villamosmegállóra a Pozsonyi lakótelepen.

A lakás 6 éve felújításon esett át, akkor lettek cserélve a nyílászáró, minőségi konyhabútor plafonig lett beépítve, a teljes elektromos rendszer át lett vezetékelve, egyenes glettelt falakat csináltak és magas minőségű fehér laminált padlóval tágították a térérzetet.
ELSŐ EMELETI elhelyezkedésű az ingatlan, K-i fekvésű, külön nyíló szobák, világos konyha , külön WC és kádas fürdőszoba illetve kamra jellemzi.

A lakás egy rendezett lifttel rendelkező, zárt folyosós, erős képviselettel bíró társasházban található, kiváló közlekedés mellett.
Újpest Városkapu metróállomás parkoló 5 perc autóval, Újpest Metró állomás 6 perc villamossal. 20E busz és a 14-es villamos séta távra található.

A lakótelepen ingyenes a parkolás, de igény esetén lakástól 4 perc távolságra havi 10 ezer Ft-ért kapuval zárt kocsibeállót is bérelhetünk.

Teljes vízóracsere 2024-ben megtörtént!
KK: 17500.-Ft

Az ingatlan per és tehermentes, igény esetén hitel bevonásával is megvásárolható, de ha szükséges hamar birtokba is vehető.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Polgár Ferenc
+36 20 621