Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8906588

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

36 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó lakás Budapest 4. kerületében, Káposztásmegyeren!
Azonnal költözhető, napfényes 1. emeleti panel lakás várja új tulajdonosát! A konyha nagy méretű és gépesített, így kényelmesen és praktikusan használható a mindennapi főzéshez. Nyílászárói redőnnyel felszereltek. A fűtés házközponti, amely télen kedvező költségek mellett biztosítja a kellemes meleget. Minimális fűtési költségekkel számolhat!
A lakás keleti tájolású, így napfényes és világos, kellemes atmoszférát teremt. Az ingatlan védelméről egy masszív biztonsági ajtó gondoskodik.
A ház előtt ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre, az épületben lift is található, így az akadálymentes megközelítés garantált.
A környék nyugodt és barátságos, jól kiépített infrastruktúrával, amely megkönnyíti a mindennapi életet. Pár perc sétával elérhető a 14-es villamos, valamint a 30-as és 126-os busz, az M0-ás autóval is könnyen megközelíthető. A közelben számos lehetőség várja, mint például játszótér, gyógyszertár, orvosi rendelő és zöldövezetek, így minden igény könnyen kielégíthető.
A hét bármely napján örömmel válaszolok a kérdéseire, és a lakás megtekintését rugalmasan, az Ön időbeosztásához igazítva tudjuk szervezni.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Zsoldos Marcell Tibor
+36 20 232